EETHUIS DE WAAL

EETHUIS DE WAAL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 145 beoordelingen
4 sep 2020 om 22:17 Ik had gevraagd om op r Een bepaalde tijd te leveren en ze waren precies op tijd tja en het is altijd goed!
30 aug 2020 om 6:48 Super lekker!
25 aug 2020 om 13:16 Gister een kapsalon afgehaald. Lekker eten, erg grote portie. Ook een reuze aardige en enthousiaste eigenaar met een nette en schone zaak.
30 jul 2020 om 19:07 Altijd goed, en mocht er eens een keertje iets minder zijn lossen ze het netjes op. Aardige gasten ook
26 jul 2020 om 7:57 Van te voren online besteld. Prima op tijd en het eten was weer heerlijk!
11 jul 2020 om 14:14 De pizza en snitsel waren weer heerlijk en kreeg ook nog eens een fles sinas erbij het is wel niet zo goed voor de lijn maar ik zou bijna elke dag bij jullie willen eten
8 jul 2020 om 12:35 Het eten was weer heerlijk En jullie waren lekker vroeg
3 jul 2020 om 1:01 Heel eerlijk.. patat mocht wat langer in de frituur Maar de vrolijkheid van de bezorgermaakt veel goed.voor de rest 2duimen omhoog
2 jul 2020 om 22:45 Lekker pizza gegeten en de bestelling was er sneller dan verwacht. Top!
23 jun 2020 om 21:21 Ik heb de vorige bestelling een mindere beoordeling gegeven omdat ik de aanwezige sambal teveel vond. Ik werd gebeld (erg netjes) om gehoord te worden wat er mis was, na uitleg zouden ze hiermede rekening gaan houden. Vandaag weer besteld en het was top!!
20 jun 2020 om 23:04 Geen
20 jun 2020 om 8:27 We hebben bijna 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Erg jammer, want het eten is wel erg lekker. Volgende keer denken we wel 2 keer na voordat we eten laten bezorgen.